Ljus i alla dess former

Från miljöljus till avancerade ljussättningar

 

Konsten att ljussätta

Ljus är, oavsett om det är en avancerad ljussättning för en konsert, en enkel konferens eller bara ett miljöljus för att skapa en dekor för ett event, en upplevelse för besökarna som vi skapar.

Från skiss till genomförande

Vi börjar redan vid ritningsbordet och visualiserar den tänkta ljussättningen utifrån de önskemål kunden har och de förutsättningar som finns. Det handlar om att på förhand se till att säkerställa att man kan leverera det som förväntas inför det slutliga evenemanget.

Vi  ser till att artisterna får glänsa

Många i branschen har själva ett nära förflutet som artister eller musiker och vet hur det känns att stå scenen och vet hur viktigt det är att kunna förlita sig på att allt verkligen fungerar när ridån går upp. Så vi ser till att artisterna får glänsa på scenen.

Manuellt hantverk i en digital värld

Även om modern teknik hanterar det mesta med ljus idag så blir det ibland enklast att ta till manuellt hantverk för att klara av att lösa vissa moment.

Lek med miljöljus

Lek med miljöljus och förstärk en känsla. Använd ljussättning för att skapa en dekor inom- eller utomhus.

Liva upp med miljöljus

Med miljöljus kan man lätt få trista och tråkiga ytor att börja leva.

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer eller få en offertförfrågan? Tveka inte att kontakta oss via telefon och e-post eller skicka in din förfrågan via formuläret bredvid!