Underhållning på högsta allvar

Helhetslösningar för scenen - drivna av passion för den bästa upplevelsen.

 

Konsertturné

Optimal upplevelse är vad som förväntas av både en konsertbesökare och arrangören och det uppnår man enbart med rätt utrustning, kunskap och erfarenhet. Vi har hjälpt många större svenska artister med ljud, ljus och scentekniska lösningar genom åren med både inom Sverige och utomlands.

Symfoniorkestrar

Konserter med symfoniorkestrar genomför vi regelbundet och dessa innehåller en stor variation av olika instrument som måste hanteras individuellt där den stora mängden mikrofoner som krävs gör jobben komplexa och kräver speciella färdigheter.

Festivaler

Festivaler är sommarens höjdpunkter där allt ska vara perfekt. Strålande sol, varmt, vindstilla och alla glada. Vädret kan vi inte styra över men resten kan vi se till att organisera så att alla blir så glada som möjligt även när allt det oförutsedda inträffar.

Ständigt på turné

Vi har tekniker som regelbundet åker runt i hela världen på olika turnéer för att bidra med sin kompetens inom ljus, ljud och bild.

Sportevenemang

Internationella sportarrangemang innebär ofta stora och komplexa arrangemang och där samarbetar vi med andra aktörer i branschen då det ofta krävs mer resurser och kompetens än vad en ensam aktör har.

Utrustning

Vi har ett 1700kvm lager med all tänkbar utrustning inom ljus, ljud och bild samt en komplett fordonspark för att klara av våra uppdrag. Det gör att vi känner oss säkra på att vi kan uppfylla det vi lovar.

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer eller få en offertförfrågan? Tveka inte att kontakta oss via telefon och e-post eller skicka in din förfrågan via formuläret bredvid!