Företagsevent, mässa, hybridmöte m.m.

Värdeskapande möten i alla dess former

 

Arrangemang med många olika namn

Företagsevent, mässa, streamingevent, hybridmöte eller oavsett vad man önskar att kalla sitt arrangemang så är ett företagsevent kanske det mest komplexa uppdragen kompetensmässigt man kan hålla på med. Här gäller det att hantera ljus, ljud och bild på rätt sätt. Samtidigt som man ofta har förutsättningar med tillfälliga lokaler som inte är avsedda för ett event och med aktiviteter och upplevelser som även ska kunna förändras över tid. Från att vara en konferens under dagen till att snabbt förändras till att bli en galamiddag med konsert och uppträdande på kvällen.

Säkerställa helheten

I vår vardag handlar ett event inte bara om att hantera ljus, ljud och bild utan det är även mycket logistik för att få allt att fungera praktiskt inom en ofta väldigt begränsad tid. Att även säkerställa att andra aktörer som t.ex serveringspersonal och artister kan utföra sitt arbete på bästa sätt blir även det en del av vårt uppdrag. Därtill kommer alla spännande idéer som kunden önskar att få uppfyllda. Så vi balanserar mellan att vara maximalt kreativa och ta till all kunskap och erfarenheten för att säkerställa att alla arrangemang blir bättre än vad kunden förväntat sig.

Bildlösningar och Streaming

Bildlösningar och streaming ingår i de flesta företagsarrangemang med allt från förinspelat material som projiceras på filmdukar i lokalen till livekamera som följer talare. Och sen har vi streaming som knyter ihop alla eventuella deltagare som finns på annan ort och behöver kunna ta del av arrangemanget via länk. Det  finns mycket kvar att utnyttja inom det området om man är kreativ.

Hur skapar man ett lyckat event?

Bra planering, tydlig kommunikation och se till att vara ute i god tid innan är det första och enklaste svaret på hur man lyckas bra med ett event. Sen behöver man så klart en hel del andra saker och det kan vi hjälpa till med.
Men börja med att se till att du har tiden på din sida och försök vara tydlig med vad du vill åstadkomma så är hälften vunnet.

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer eller få en offertförfrågan? Tveka inte att kontakta oss via telefon och e-post eller skicka in din förfrågan via formuläret bredvid!