Försäljning och installation

Låt oss få förverkliga din idé

 

Försäljning

Vi säljer inte bara en produkt utan hos oss får du tillgång till vår kunskap med att välja rätt produkt! Med vår erfarenhet vet vi vad som fungerar och vad man behöver i alla tänkbara situationer. Vi kan tillsammans med dig resonera oss fram till val av rätt investering för dina behov.

Installation

Våra installationer är upplevelsebaserade där ljus, ljud och bild ska fungera tillsamman, ofta i ett sammanhang. I en allt mer komplex teknisk miljö där ny teknik ska integreras tillsammans med äldre befintliga system har vi med vår långa erfarenhet bra förutsättningar att hjälpa dig på rätt sätt.

Integration av system

Vissa saker går att lösa, men inte allt. Det är då vår långa erfarenhet av att hantera olika problem blir en värdefull tillgång för att hitta balansen i vad som är mest fördelaktigt att behålla eller byta ut. Vi är inte heller knutna till någon specifik leverantör utan väljer vad som är bästa lösningen för ändamålet.

Vi gillar det "omöjliga"!

Låt inte tekniken bli ett hinder för upplevelsen utan låt oss hjälpa till att översätta fantasin till den teknik som krävs för att skapa upplevelsen. Se tekniken som en oändlig resurs för att översätta fantasin till upplevelsen man förväntar sig. Vi hjälper till med teknisk vägledning och tar fram och installerar system för ljus, ljud, bild till alla sammanhang. Vi har intresset, kunskapen och resurserna att genomföra de mest galna idéerna.

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer eller få en offertförfrågan? Tveka inte att kontakta oss via telefon och e-post eller skicka in din förfrågan via formuläret bredvid!