Scekab startades 1983 som Handelsbolaget "Djungelljud"

Vi finns i Falun, Dalarna där vi har vårt 1700kvm lager

 

Vår historia

Allt började med ett stort intresse av att spela i band och man såg en chans att skaffa egen utrustning genom att även kunna hyra ut den till andra artister. Det var 1983 och sedan dess så har många kända artister har fått utrustning levererad av oss.

Företaget bildades  i maj 1983 som Handelsbolaget Djungelljud. 1989 ombildades det till Flexibla Audio System AB. 2007 bildades Scen och konferensteknik i Dalarna som ett moderbolag till samtliga verksamheter där även Creative Light Scandinavia ingår sedan 2019.

Vi har ett stort nätverk

Vi har ett stort nätverk av personal med alla tänkbara kompetenser. Speciellt våra turnéuppdrag kräver ofta stora personalresurser. Allt beroende på hur uppdraget ser ut och hur länge de ska pågå så kan det variera med vilka behov av resurser man behöver. Så vi hyr ofta in tillfällig frilanspersonal och säkerställer så tidigt som möjligt i projekteringsstadiet tillgängligheten av personal. Med det sagt så vet vi vikten av rätt man på rätt plats för ett lyckat arrangemang.

Vi har vår egen serviceavdelning

Vi har en egen serviceavdelning där vi kontrollerar och servar all vår utrustning. Alla våra lyftredskaps och lyftutrustnings säkerhet och funktion säkerställer vi genom att de regelbundet kontrolleras och servas av certifierade tekniker.

Jobba med oss!

Känner du att vår verksamhet är något för dig? Vill ingå i vårt nätverk eller på annat sätt jobba med oss? Då är vi är väldigt nyfikna på vem du är.

Hör av dig till oss på:  info@scekab.se och berätta vem du är och bifoga ditt CV så hör vi av oss till dig.

Vi hjälper dig!

Vill du veta mer eller få en offertförfrågan? Tveka inte att kontakta oss via telefon och e-post eller skicka in din förfrågan via formuläret bredvid!